Header_måleri_1920x682

Måleri

som skyddar och förskönar

Som måleribolag hjälper vi dig med både stora och små uppdrag inom invändigt och utvändigt måleri, tapetsering, våtrumsmålning och färgsättning etc. Vi har en lång tradition av måleri, stor kunskap och strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet.

 

In- och utvändig målning
När du bygger om, bygger nytt eller ska renovera din bostad / arbetsplats kan vi utföra alla målningsarbeten. Våra målare tar hand om allt från fasad och fönster till tak, väggar, dörrar, våtrum och köksluckor.

 

Fönsterrenovering
När det är dags för renovering och ommålning av dina fönster hjälper vi dig att laga fönsterbågarna, kitta, måla karmar och bleck för att till slut sätta alla fönster på plats igen. Om du kontinuerligt ser över målade ytor på dina fönster förlänger du livslängden och kan njuta av dem i flera generationer.

 

Fasadmålning
Regelbunden fasadmålning både skyddar din fastighet och gör den vackrare. Vi målar trä- och plåtfasader, stuprör och hängrännor, fönster, portar, dörrar och staket. Behöver några brädor bytas ut ser vi till att det också blir gjort.

 

Tapetsering
Tapetsering och snygga fondväggar förnyar både hem och kontor. Som i alla våra uppdrag är underarbetet ofta a och o – rivning av gamla tapeter och spackling är en förutsättning för ett bra resultat. Vi hjälper gärna till med att hitta rätt tapet för just dig och tapetserar med största noggrannhet.

ljusblaroller

Invändig putsning
Invändig puts av ytor med olika fabrikat för att få fram lite rå känsla.

 

Dekorativt måleri
Hos oss kan du få avancerat dekorationsmåleri, som marmorering, ådring av t ex dörrar och motivmålning. Vi använder också nya tekniker som venetian, som gör ytan väldigt slät och blank i vilken kulör som helst.

 

Äldre måleritekniker
Mycket av den kunskap vi använder oss av varje dag har gått i arv. Några exempel är äldre måleritekniker som pappspända tak och väggar samt linoljemålning.

 

Målning med härdplaster
Är du trött på garagegolvet och vill ha en hård och slitstark yta? Då är målning med Epoxi något för dig. Vi har dekorativa beläggningar, härdplast och cementbaserade, som kan infärgas i en mängd olika kulörer. Om du behöver förhindra att skadliga emissioner och fukt tränger upp via golvbeläggningen har vi emissionsskyddande golv.

 

Våtrumsmålning
Med våtrumsmålning får du effekter som lyfter ditt badrum, tvättstuga etc. Vi målar såväl tak och badrum som inte är i
direktkontakt med vatten, som duschar och andra ytor med direkt vattenkontakt.

 

Färgsättning
Använd dig av vår erfarenhet när du ska välja färg! Vi ger råd och tips på vad du behöver tänka på. Vi samarbetar också
med stora färghandlare på flera orter, som kan visa fler exempel i sin butik.